Distant Romance

Distant Romance, Food, Beauty, Random, Music and more..

Quick Review: Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Leave a comment

De afgelopen jaren is er veel gerate over Elizabeth Arden Eight Hour Cream  Dit product schijnt een absolute must-have voor iedereen te zijn!

Vorige week was de Elizabeth Arden Eight Hour Cream in de sale tijdens de Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf voor €7,50. Omdat ik al zulke positieve dingen over dit product gehoord had besloot ik de Elizabeth Arden 8 Hour cream mee te nemen en voor jullie te reviewen

De Elizabeth Arden Eight Hour Cream is een huidverzorging die herstelt, kalmeert en helpt tegen schrale, gebarsten en droge plekken op de huid. Het werkt efficiënt tegen roodheid en kleine huidirritaties.

Ik heb het product nu al meer dan een week en smeer het sindsdien elke avond voor het slapen op mijn lippen zodat het dan ‘s nachts kan intrekken. De volgende ochtend sta ik dan op met heerlijke smooth lips! Ook heb ik dit product een aantal keer op droge plekken rondom mijn neus gebruikt en ik moet zeggen dat die droge plakken verassend snel verdwenen met de Elizabeth Eight Hour Cream.

Het product heeft een beetje vaseline-achtige substantie, heel dik en vettig dus ik zou dit product zeker niet aanraden om het als een dag- of  nachtcrème te gebruiken. Voor de kleine droge plekken op het gezicht is het gewoon prima voor. De Elizabeth Eight Hour Cream heeft een hele sterke kruidige geur, je moet er echt van houden. Ik vind het persoonlijk niet echt een prettige geur en dat is dan ook gelijk het enige nadeel van dit product.

Conclusie
De Elizabeth Arden Eight Hour Cream is een top product tegen droge plekken op je gezicht of voor gebarsten/droge lippen. Het enige nadeel is de sterke geur. Ik zou de Elizabeth Arden Eight Hour Cream zeker aanraden voor de mensen die vaak last hebben van droge lippen of van droge plekjes op hun gezicht.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream kan o.a kopen bij Bijenkorf, Ici Paris,  en sommige Douglas filialen. Een tube van 30 ml kost normaal rond de €15,-.

Advertisements

Author: distantromance

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op Distant Romance. Op dit moment ben ik een beginnende blogger, en ben ik een beetje aan het uitzoeken hoe het bloggen werkt! Het bloggen is allemaal nieuw voor mij dus Distant Romance is nog Under Construction. Ik probeer Distant Romance zo snel mogelijk in goeie staat te krijgen en ik zou het leuk vinden als jeullie wat feedback achterlaten zodat ik eraan kan werken. Veel leesplezier alvast op Distant Romance

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s