Distant Romance

Distant Romance, Food, Beauty, Random, Music and more..

Review: Sephora Lipsticks

4 Comments

Image
Ik hou van lipsticks! vooral lipsticks met rose nudekleurtjes ben ik echt verslaafd aan. Een paar weken geleden was het prijzencircus bij de V&D. Ook bij de sephora was de gewoonlijke 3 producten voor 10 euro actie aan de gang. Natuurlijk heb ik hier gebruik van gemaakt en heb ik 3 lipsticks van Sephora meegenomen voor 10 euro!  Alledrie de lipsticks zijn een beetje nude-achtige ‘my lips but better’ kleuren.

Ondanks dat ik bijna 3 dezelfde lipsticks kleuren heb meegenomen ga ik ze toch kort beschrijven.

Ik laat hieronder eerst de swatches zien.

Image

v.l.n.r : Love Letter, Romantic Rose en Seduce

Love Letter – Sephora Rouge Shine
Mijn favoriet van de drie. Een hele mooie zacht roze kleur die ook het dichts bij mijn eigen lipkleur komt. Het laat een mooie shiny glans achter op je lippen, niet teveel maar heel subtiel.

Een kleur die je elke dag bijv. naar school of werk kan dragen. helaas komt de kleur niet helemaal tot z’n recht op de foto, in het echt is de kleur nog iets donkerder.

Image


Romantic Rose –  Lip attidude
Glamour
Deze kleur komt meer in de buurt van de ‘nudes’ en is dus net iets lichter dan Love Letter. Ook deze lipstick laat een subtiele glans achter op je lippen. Een hele lichte kleur die mooi staat bij bijv. een heftige ooglook of gewoon een natural look voor als je geen zin hebt om uitgebreid je make-up te doen.

Image

Seduce – Sephora Rouge
Dit is een matte lipstick die je lippen een hele lieve barbie roze kleur geeft. Ik ben zelf niet zo fan van matte lipsticks omdat bij matte lipsticks het snel in de lijntjes trekt. Ook bij deze Lipstick was dit helaas het geval. Overigens was de kleur wel mooi maar ik zou de lipstick niet weer aanschaffen omdat hij niet zo fijn op de lippen aanvoelt.

Image

Al en met al ben ik wel superblij dat ik deze lipsticks heb aangeschaft. vooral Love Letter draag ik elke keer met plezier. De kleuren zijn echt prachtig ze geven je lippen echt een hele subtiele look doordat het ‘my lips but better’ kleuren zijn, echt mijn favoriete kleur om te dragen.

Mocht je van zulke kleuren houden dan zou ik sowieso Love Letter aanraden.

SEPHORA Lipsticks zijn te koop bij de Sephora.

Author: distantromance

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op Distant Romance. Op dit moment ben ik een beginnende blogger, en ben ik een beetje aan het uitzoeken hoe het bloggen werkt! Het bloggen is allemaal nieuw voor mij dus Distant Romance is nog Under Construction. Ik probeer Distant Romance zo snel mogelijk in goeie staat te krijgen en ik zou het leuk vinden als jeullie wat feedback achterlaten zodat ik eraan kan werken. Veel leesplezier alvast op Distant Romance

4 thoughts on “Review: Sephora Lipsticks

 1. Wat een mooie lipsticks! Ik vind je blog heel erg leuk, daarom ben ik je met bloglovin gaan volgen! Hopelijk neem je ook nog eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

 2. Ik vind die donkerste het mooist! XO
  http://www.tw-of.blogspot.com

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier.

 3. Ohh ik zie dat je de layout hebt veranderd! Leuk hoor 😀
  Love Letter staat jou het leukst van deze lipsticks. Grappig, zo’n roze staat mij totaal niet, terwijl wij wel dezelfde afkomst hebben; jou staat het echt prachtig ❤ Op basis van de swatches had ik seduce wat roder verwacht hihi.. Mooie aankopen 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s